Головна  →  Новини  →  25 березня 2014

Інформація щодо завершення у місті Києві опалювального сезону 2013-2014 років

ІНФОРМАЦІЯ

щодо завершення у місті Києві опалювального сезону 2013-2014 років 

Відповідно до законодавчих вимог, рішення про початок та закінчення опалювального сезону приймається виконавчими органами відповідних місцевих рад або місцевими державними адміністраціями виходячи з кліматичних умов, а саме, якщо протягом трьох діб середньодобова температура становить 8 °С.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, з 24.03. до 28.03. прогнозна середньодобова температура навколишнього середовища по  м. Києву складатиме 9 - 13 °С, а протягом періоду 29.03.– 02.04. включно – 5 - 8°С.

Враховуючи очікувані значні коливання температури у денний та нічний періоди протягом наступних десяти діб (у нічний час ймовірне зниження температури до заморозків), на сьогодні не визначено дату завершення у місті Києві опалювального сезону 2013/2014 року.

Водночас, ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» здійснюється відключення систем опалення окремих споживачів у разі надходження відповідної письмової заявки.

До того ж слід зазначити, що у разі припинення циркуляції теплоносія у системі централізованого теплопостачання його повторний пуск у короткий термін є технічно неможливим.

Наразі Департаментом житлово-комунальної інфраструктури підготовлено проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про завершення опалювального сезону в місті Києві», який буде подано для погодження та підписання відповідно до регламентних вимог.

Перейти до спискуВерсiя для друку