Головна  →  Оголошення  →  27 липня 2015

Оголошення про збір проектних ідей до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року на 2016-2018 роки

Робочі групи з реалізації стратегічних ініціатив «Ощадлива енергетика» та «Першокласна інфраструктура»  в частині житлово-комунального господарства оголошують конкурсний відбір проектних ідей, що можуть реалізовуватись у м. Києві в рамках реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року (далі – Стратегія - 2025).

Метою конкурсу є підготовка, проведення та відбір проектних ідей для формування Плану заходів з реалізації  Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року на 2016-2018 роки.

Запрошуємо усіх осіб, зацікавлених у розвитку свого міста, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею (ї) проекту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії -2025.

Проектні ідеї обов’язково мають відповідати критеріям:

  • Відповідати одній зі стратегічних ініціатив (сектору) Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року за напрямами: «Ощадлива енергетика» та «Першокласна інфраструктура» в частині житлово-комунального господарства;
  • Мати соціальну спрямованість;
  • Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа;
  • Термін реалізації проекту – не більше як 3 роки (2016 - 2018 роки);
  • Подібний проект ще не реалізовувався на відповідній території;
  • Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту;
  • Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається; 

Проектну ідею має бути надіслано не пізніше 14 серпня 2015 до 18.00.

Документи для участі в конкурсі подаються до Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації):

- за напрямом «Ощадлива енергетика» в паперовому вигляді за адресою: вул. Б. Хмельницького, 3, к. 309 та електронному вигляді  на e-mail: ezem@ukr.net з поміткою «До Плану реалізації Стратегії -2025». Телефон для довідок: 235-87-06;

- за напрямом  «Першокласна інфраструктура» в частині житлово-комунального господарства в паперовому вигляді за адресою: вул. Велика Житомирська, 15-А, к. 14 та електронному вигляді  на e-mail: strateg-rgkg@ukr.net з поміткою «До Плану реалізації Стратегії -2025». Телефон для довідок: 279-12-66.  

Файл документа: FORMA_IDEY_PROEKTIV.doc

Перейти до спискуВерсiя для друку