Головна  →  Оголошення  →  2 березня 2016

Оголошення про проведення конкурсу проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені ОСББ, а також у кооперативних будинках

Відповідно до Положення про конкурс проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках, затвердженого рішенням Київської міської ради від 26.12.2014 року №865/865 конкурсна комісія  виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує конкурс проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках

Напрямами реалізації проектів:

  • встановлення будинкових приладів обліку теплової енергії на опалення /гаряче водопостачання;
  • реконструкція теплових пунктів та встановлення нових індивідуальних теплопунктів;
  • теплоізоляція та капітальний ремонт дахів;
  • заміна вікон та дверей в місцях загального користування на енергозберігаючі;
  • модернізація та заміна внутрішньобудинкових інженерних мереж;
  • утеплення фасадів;
  • заміна освітлювальних приладів на енергоефективні та/або встановлення датчиків руху для регулювання освітлення у місцях загального користування.
  • До конкурсу допускаються проекти, за умови гарантування об'єднанням співвласників багатоквартирного будинку та членами кооперативного будинку оплати не менше 30 % від загальної вартості робіт за поданим проектом, а саме:
  • підтвердження наявності відповідних коштів на розрахунковому рахунку суб'єкта подання проекту;
  • кредитної лінії, відкритої у банку у розмірі загальної вартості робіт за проектом;
  • належним чином оформленої гарантії, поруки, застави чи іншого виду забезпечення, не забороненого законодавством.

Форма подання проекту встановлена додатком до Положення про конкурс проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках, затвердженого рішенням Київської міської ради від 26.12.2014 року №865/865.

До проекту додаються:

- техніко-економічне обґрунтування проекту;

- документ, що підтверджує повноваження особи на підписання проекту;

- документи, що підтверджують наявність одного або кількох видів гарантування оплати.

Прийняття на розгляд комісії проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках буде проводитись Департаментом житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з 15 березня 2016 року до 15 квітня 2016 року щовівторка з 9:00 до 13:00 години та щочетверга з 14:00 до 18:00 години за адресою: вул. Велика Житомирська, буд. 15А, каб. 14.

Телефон для довідок 279-12-66.

Перейти до спискуВерсiя для друку