Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Департамент житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
офіційний вебпортал

У новій квитанції КП «ГІОЦ» кияни поки можуть сплатити лише половину з переліку послуг: оплату для киян продовжено до 25 січня

Опубліковано 12 січня 2017 року о 16:13
фото

З 10-го січня мешканці Києва отримали оновлені платіжні документи Комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр». Це ознайомчий варіант платіжок, які містять усі житлово-комунальні послуги в одному документі: утримання прибудинкових територій, водопостачання та водовідведення холодної води, водопостачання та водовідведення гарячої води, газо- та електропостачання.

Повернення до єдиного платіжного документу забезпечить зручність та оперативність при оплаті комунальних та житлових послуг. Ця ініціатива виникла у відповідь на численні звернення та скарги киян, які стосувалися незручностей в роботі з кількома квитанціями, що приходили в різні дні місяця та в різних форматах.

На сьогодні в єдиному інформаційному та розрахунковому полі з КП «ГІОЦ» вже розпочали роботу комунальні ЖЕКи, частина ОСББ та ЖБК, а також виконавець послуги холодного водопостачання та водовідведення, а також водовідведення гарячої води ПАТ «Київводоканал».

Відповідна робота з ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» та ДП «КиївГазЕнерджи» триває, що дасть можливість у подальшому забезпечити нарахування та оплату житлово-комунальних послуг за єдиним документом.

Однак наразі єдина квитанція – це ознайомчий документ. За єдиною квитанцією можна оплачувати послуги з утримання прибудинкових територій, водопостачання та водовідведення холодної води, водовідведення гарячої води.

КП ГІОЦ звертає увагу на те, що в поточному місяці послуги гарячого водопостачання, газо- та електропостачання необхідно сплачувати за окремими квитанціями, що надійшли від виконавців послуг. Оплата таких послуг за єдиним документом буде можлива згодом.

Також КП ГІОЦ інформує про припинення взаємодії між КП ГІОЦ та Київською міською дирекцією УДППЗ «Укрпошта» (далі – Укрпошта). Договір про надання послуг з приймання платежів за житлово-комунальні та інші послуги з «Укрпоштою» діяв до 31.12 2016 року.

01.01.2017 року дію  Договору між Укрпоштою так  КП ГІОЦ, з ініціативи Укрпошти було припинено, у зв’язку з підвищенням вартості послуг останньої на 1,5% від суми платежу, що значно перевищує фінансові можливості КП ГІОЦ.

Тому звертаємо увагу киян, що наразі оплата житлово-комунальних послуг у столиці можлива:

-  у будь-якому банківському відділенні, зокрема, у відділеннях державних фінансових установ Ощадбанк та Приватбанк;

-  платіжними картками в 34 точках прийому Комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС);

- онлайн-сервісами на офіційних сайтах КП ГІОЦ - gioc.kiev.ua, ЦКС - cks.kiev.ua та в електронних кабінетах на офіційних сайтах виконавців послуг. 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux