Головна  →  Новини  →  22 березня 2017

З нагоди Всесвітнього дня води у Водно-інформаційному центрі проходить день відкритих дверей

З нагоди Всесвітнього дня води у Водно-інформаційному центрі проходить день відкритих дверей

Сьогодні, у всьому світі відзначають Всесвітній (міжнародний) день води. Ідея про відзначення цього дня вперше була оголошена на конференції ООН з охорони оточуючого середовища і розвитку (ЮНСЕД) в Ріо-де-Жанейро у 1992 році. А в наступному, 1993 році Генеральна Асамблея ООН прийняла офіційне рішення про проведення 22 березня Всесвітнього дня водних ресурсів, щоб нагадати всім людям на Землі про значення води та її цінність.

Традиційно з нагоди відзначення цього дня Водно-інформаційний центр або «Музеї води», як його називають в народі, відкриває двері для всіх бажаючих. Сьогодні кияни та гості міста мають можливість безкоштовно ознайомитись з виставковою експозицією музею, пройти шляхом, який проходить вода, дізнатися багато цікавого про історію створення першого київського водогону, про сучасну технологію водопідготовки та очищення стічних вод столиці, здійснити мандрівку по каналізаційному колектору, побавитися з мильними бульбашками, загадати бажання чарівним рибкам та відчути свою причетність до вирішення проблем економії та раціонального використання питної води.

Запрошуємо всіх зануритись у водну стихію та отримати море задоволення! Не зволікайте! Мерщій всі прямуйте у Водно-інформаційний центр, який знаходиться у серці столиці, в парку Хрещатий за адресою: вул. Михайла Грушевського, 1-В.

Перейти до спискуВерсiя для друку