Головна  →  Новини  →  21 березня 2017

Київ запроваджуватиме консультаційні послуги у сфері енергоефективності

Київ запроваджуватиме консультаційні послуги у сфері енергоефективності

Для зниження споживання енергії і підвищення енергетичної незалежності в столиці триває розробка проекту «Консультування та підвищення кваліфікації у сфері енергоефективності м. Києва». Головна мета – надати підтримку місту для розвитку діючих консультаційних послуг і створити мережу ноу-хау в цій галузі. Про це йшлося на семінарі з енергоефективності, що відбувся в Київській міській державній адміністрації.

За інформацією доповідачів, до квітня 2018 року в Києві має бути створена громадська організація – об᾽єднання фахівців, що надаватиме постійно діючий консалтинг із питань енергоефективності для приватних домогосподарств, підприємств і громад. Суттєва роль у цьому відводиться запровадженню концепції із комунікації для Київського центру з енергоефективності, що буде орієнтована на різні цільові групи.

Окрім того, буде розроблено мережу ноу-хау, представники якої зможуть надавати взаємну підтримку та проводити підвищення кваліфікації. Таким чином з’явиться пул із досвіду та знань для проведення енергоконсалтингу, енергоефективної реновації будівель і заходів із енергозаощадження. Проект сприятиме діалогу та обміну знаннями між містами-партнерами, громадянським суспільством і органами державної влади.

Перейти до спискуВерсiя для друку