Головна  →  Новини  →  6 липня 2017

Термін голосування за проекти Громадського бюджету продовжено до 30 днів з моменту реєстрації проекту

Термін голосування за проекти Громадського бюджету продовжено до 30 днів з моменту реєстрації проекту

Вже другий рік поспіль кияни можуть брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. Таку можливість мешканці столиці отримали із впровадженням міською владою платформи «Громадський проект» (Бюджет часті) – це демократичний процес, прийняти участь в якому можна навіть не виходячи з дому. 

На разі триває 1-й етап участі, який включає в себе подачу авторами проектних заявок та збір підписів осіб, які підтримують означену пропозицію. Сьогодні Київрада аби не допустити, щоб важливі ініціативи загинули через агресивну атаку хакерів прийняла рішення продовжити термін голосування за проекти до 30 днів з моменту реєстрації проекту. 

Небайдужі кияни подали вже чимало цікавих, корисних проектів у тому числі і тих, що передбачають розвиток житлово-комунального господарства столицы та впровадження енергозберігаючих технологій. Ознайомитись з проектами та підтримати їх можна ТУТ. Закликаємо і Вас подавати свої ідеї!

Разом з тим, хочемо відмітити, що цього року до участі у програмі «Громадський проект» долучилася команда Центру навчання «Платформа комфорту», яка подала проекти, що передбачають надання допомоги пересічним громадянам у отриманні необхідних знань та вмінь у галузі ЖКГ. Зокрема:

Закликаємо не бути байдужими та підтримати проекти, які реально будуть корисними для киян та дозволять розвивати наше місто, робити його кращим.

Не бійтеся голосувати! Голосування відбувається дуже просто через BankID (електронний кабінет Картки Киянина; електронний кабінет у системі банку ПриватБанк, ConcordBank, Банк Південний, А-Банк ЕЦП; підключеного смс-банкінгу у системі Ощадбанку).

Важливо: cистема не отримує доступу до рахунку, не знімає гроші з рахунку, не перераховує гроші з рахунку. BankID просто ідентифікує, що Ви - це Ви і Ви є мешканцем міста Києва. Безпека гарантована усіма банками, що використовують BankID.

Інструкція щодо голосування знайдете ТУТ.

Перейти до спискуВерсiя для друку