Головна  →  Новини  →  19 лютого 2018

Разом із рахунками за житлово-комунальні послуги кияни отримуватимуть безкоштовні інформаційно-довідкові бюлетені

Комунальний концерн «Центр комунального сервісу» відновив випуск «Комунального бюлетеня м. Києва», в якому надається вся інформація щодо житлово-комунальних послуг та актуальна інформація щодо змін законодавства у цій сфері. Мешканці столиці віднині отримуватимуть його з квитанціями за сплату комунальних послуг. Про це повідомили у прес-службі концерну.

«У лютневому випуску інформаційного бюлетеня випуску ми розмістили повний перелік контактів та графіки роботи комунальних керуючих компаній і житлово-експлуатаційних дільниць, що надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території. Також із видання можна дізнатися про актуальні вакансії у житлово-комунальному господарстві міста. У наступному номері фахівці «ЦКС» розкажуть, як припинити сплачувати за гарячу воду, якщо мешканці нею не користуються», – розповіла генеральний директор «Центру комунального сервісу» Катерина Саркісова.

У «Центрі комунального сервісу» розповіли, що вже отримали перші схвальні відгуки, переважно від людей старшого віку, які не завжди мають змогу скористатися довідкою на сайті тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку