Головна  →  Новини  →  19 березня 2018

Київ у партнерстві з містом-побратимом Мюнхен розвиває мережу енергоефективних компетенцій

Київ у партнерстві з містом-побратимом Мюнхен розвиває мережу енергоефективних компетенцій

В рамках партнерства між містами-побратимами Київ та Мюнхен у столиці запроваджено проект «Консультування та підвищення кваліфікації в сфері енергоефективності м. Києва», який передбачає створення київської мережі енергоефективних компетенцій. Метою цього проекту є розбудова експертної мережі із залученням представників різного рівня, що працюють в галузі енергоефективності. Члени мережі мають змогу здобувати нові навички, споживачі – незалежні консультації та послуги, що стосуються енергоефективності. Конкретними цілями є:

  • покращення якості послуг із забезпечення енергоефективності;
  • розширення можливості впровадження енергоефективних заходів та залучення фінансування;
  • співпраця між головними спеціалістами/ організаціями галузі.

13.03.2018 у Департаменті житлово-комунальної інфраструктури відбулось перше засідання членів експертної групи, до складу якої увійшлиексперти з енергоефективності з досвідом роботи від 2 років; консультанти та аудитори в галузі енергетики; архітектори, планувальники, інженери; майстри (з опалювання, електрики, ізоляції тощо).

20-21 березня 2018 року в рамках проекту у Київській міській державній адміністрації для членів експертної мережі буде проводитись тренінг з підвищення кваліфікації - модуль 2 "Практичні заходи щодо підвищення енергоефективності в громадській будівлі: тематичні дослідження, аналіз, заходи та економічна оцінка", який включає в себе дослідження на конкретних київських будинках та теоретичну частину.

ФОТО заходів: ТУТ 

Перейти до спискуВерсiя для друку