Головна  →  Оголошення  →  15 травня 2018

Оголошення про проведення чергового засідання постійно діючої конкурсної комісії для конкурсного відбору кандидатур на посади керівників КП

Відповідно до статті 5 Положення про конкурсний відбір кандидатур на посади керівників суб’єктів господарювання комунального сектора економіки в місті Києві, затвердженого рішенням Київради від 21 липня 2016 року № 786/786 ОГОЛОШУЄТЬСЯ проведення 18 травня 2018 року чергового засідання постійно діючої конкурсної комісії для конкурсного відбору кандидатур на посади керівників суб’єктів господарювання комунального сектора економіки, підпорядкованих Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Час і місце проведення засідання Комісії: каб. 514 16.00 Київської міської ради за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36, 5-й поверх.

На засідання Комісії запрошуються: члени конкурсної комісії, утвореної згідно з розпорядженням Київського міського голови від 09.12.2016 р. № 1184 «Про утворення постійно діючої конкурсної комісії для конкурсного відбору кандидатур на посади керівників суб’єктів господарювання комунального сектора економіки, підпорядкованих Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)».

Матеріали порядку денного засідання Комісії надаються членам Комісії на їх електронну адресу.

Перейти до спискуВерсiя для друку