Головна  →  Новини  →  22 травня 2018

На муніципальних сайтах впроваджений онлайн-сервіс передачі показань квартирних лічильників гарячої води та опалення

Кияни можуть передати показання квартирних приладів обліку опалення та гарячої води за допомогою «Особистого кабінету» на сайті комунального концерну «Центр комунального сервісу» та на сайті комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр». Показники можна  передавати з 11 числа по останній день поточного місяця.

Нагадаємо, що з травня 2018 року виконавцем послуги постачання гарячої води та опалення замість ПАТ «Київенерго» стало КП «Київтеплоенерго». У звязку із цим консультування киян з питань постачання послуги опалення та гарячої води здійснює комунальний концерн «Центр комунального сервісу». Для передачі показань необхідно:

  1. Зареєструватися, або зайти в існуючий обліковий запис в Особистому кабінеті на сайті ЦКС або ГІОЦ;
  2. Відкрити Вашу адресу, натиснути на кнопку «Внести показання лічильників», яка знаходиться внизу рахунку;
  3. Ввести фактичні показники та поставити відмітку бойлеру, за наявності;
  4. Натиснути кнопку «Надіслати дані».

Не зареєстровані користувачі матимуть змогу надати показання, натиснувши на банер «Внести показання лічильників» на головній сторінці сайту Центру комунального сервісу:  та КП «ГІОЦ» Після переходу за посиланням, потрібно буде ввести особовий рахунок КП «Київтеплоенерго», що є тотожним з Вашим особовим рахунком у ПАТ «Київенерго» та передати показники. Після введення показань потрібно залишити електронну пошту для підтвердження подачі показників, та телефон для оперативного зв'язку зі службою підтримки у разі виявлення неточностей.

Звертаємо увагу! При передачі показань квартирних лічильників гарячої води, а також квартирного теплолічильника у травні, показник «Попередні» буде дорівнювати «0». Вам не потрібно його виправляти, достатньо надати поточні показники. На підставі внесених даних будуть сформовані коректні суми до сплати на наступний місяць, з урахуваннях попередньо спожитих та сплачених обсягів. 

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку