Головна  →  Новини  →  10 серпня 2018

У Голосіївському та Святошинському районах збудують нові бюветні комплекси

Для забезпечення якісною питною водою значної кількості мешканців Голосіївського та Святошинського районів на Голосіївському проспекті та на бульварі Академіка Вернадського облаштують бюветні комплекси.

Так, згідно із розпорядженням КМДА, у 2018-2019 роках збудують бюветний комплекс на Голосіївському проспекті, 5-15. Водозабірний комплекс включатиме свердловину, розподільну колонку та спеціальне приміщення.

Так само новий павільйон бюветного комплексу з розподільними колонками за розпорядженням КМДА збудують на бульварі Академіка Вернадського, 85. Наразі комплекс має незадовільний технічний та естетичний стан: застарілу конструкцію у вигляді чотирьох труб по периметру накритих шифером і дві водорозбірні колонки. На думку фахівців, капітальний ремонт чи модернізація існуючого павільйону недоцільні.

Будівництво бюветних комплексів триватиме із дотриманням вимог земельного, водного законодавства, законодавства про надра, Правил благоустрою міста Києва та Порядку будівництва та експлуатації бюветів.

Замовником робіт визначено спеціалізоване водогосподарське комунальне підприємство «Київводфонд». Фінансування робіт відбуватиметься за рахунок бюджетних коштів у рамках Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки.

 

Джерело: Офіційний портал Києва 

Перейти до спискуВерсiя для друку