Головна  →  Новини  →  10 серпня 2018

У Києві оголосили конкурс із метою будівництва сміттєпереробного підприємства

У Києві оголосили конкурс із метою будівництва сміттєпереробного підприємства

Комунальне підприємство Київської міської державної адміністрації «Київкомунсервіс» оголосило конкурс із визначення виконавця послуг із перероблення (оброблення) та захоронення побутових відходів, що утворюються у м. Києві. Відповідна конкурсна документація опублікована на сайті організатора конкурсу – «Київкомунсервісу» (українською та англійською мовами).

Конкурс проводиться на підставі, зокрема, рішення Київської міської ради «Про деякі питання щодо поводження з побутовими відходами на території міста Києва» та «Про введення в дію рішення конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Києва».

Конкурс проходитиме у два етапи: на першому етапі здійснюється оцінка відповідності учасників кваліфікаційним вимогам, на другому – розгляд та оцінка пропозицій.

Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання усіх форм власності. Кількість учасників конкурсу не обмежується.

Заявки на участь у конкурсі розпочнуть приймати з 28 серпня 2018 року. Проведення першого етапу конкурсу – через тридцять днів після старту прийому заявок, однак із конкурсною документацією можна ознайомитися вже зараз.

 

Джерело: Офіційний портал Києва 

Перейти до спискуВерсiя для друку